Du kan tilmelde dig Mandags Motivation nedenstående – og få den tilsendt hver uge.
Det er gratis ;-)


 

ALT BEGYNDER MED EN TANKE..

              

       

       

Velkommen her :-)

”Ta’ det som det ER- fordi...
Det ER som det ER – og … det BLIVER - som det BLIVER”

”Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det” ... sagde Storm P.
Ikke dårligt sagt for HVAD skal vi dog gøre VED det – det ER jo som det ER! Regn eller sol – stille eller storm: ”Ta` det som det ER”, og brug det på DEN måde – for det ER jo sådan! Og så bliver vejret for øvrigt, som det BLIVER. Det kan du ikke ændre på – kan du vel? :-)

Kunne den samme indlysende klare forståelse også gælde for dit LIV?
Hvordan ER DIT liv her i nuet? Hvis dit liv er ukompliceret og let – ja så ER det jo let at ”ta’ det som det ER”. Hvad nu hvis dit liv er kompliceret og besværligt lige NU? Hvad gør DU så? Det kunne være omkring dit helbred - kærligheden - familien – jobbet – dine penge – din fremtid etc. Ærgrer du dig? Er du bekymret -  irriteret over, at det IKKE er, som DU vil have det skal være? Og HVIS du har det sådan lige her i nuet – hvad gør DU så ved DET?

 

IDEEN: Accept at nuet.
”Ta’ det som det ER- fordi...
Det ER som det ER – og … det BLIVER - som det BLIVER”

Det betyder jo IKKE - at du IKKE gør det - du kan/skal gøre i tanke og handling, for at skabe det du vil opnå. Det betyder, at du erkender sætningens Universelle forståelses energi. VÆLG at acceptere at ”det ER som det ER” lige NU – for det ER det jo - ikke sandt?

Dit indre Univers – skaber dit ydre Univers.
Det der går galt er i DINE TANKER! DER ligger problemet! Du vil have, at det skal være ANDERLEDES, end det ER i nuet! STOP DE TANKER! ACCEPTER at ”Det ER som det ER”. Det betyder IKKE, at du billiger det, som du i nuet finder forkert/besværligt, men at DU erkender, at det ER, som det ER. OG – skab så nogle positive – konstruktive tanker i din geniale hjerne. Gør din målrettede aktive tanke og handlings indsats for at det bliver, som du vælger, det skal være. Og husk så igen: ”Det bliver som det BLIVER”


Næste gang DU ser på vejret, og det ikke lige i nuet ER, som DU synes, det ”skal være” så husk, at der gælder de samme Universelle opfattelses love for dig og dit liv som for vejret. En enkel naturlig måde at motivere dig selv til at skabe positive tanker i dit sind med.

Hvordan synes DU dit liv er lige NU? Ja hvad synes du egentlig? :0)
Ta’ det som det ER- fordi...
”Det ER som det ER – og … det BLIVER - som det BLIVER”

PS:
”En letkøbt forenklet tankegang?” Næh - Ikke ”letkøbt” men helt klart enkel:

”En UNIVERSEL VISDOMS ENERGI” fordi: Når du ER den ”positive tanke og følelsesmæssige energi” i din indre VÆREN – så har du fred og ro i dit sind - i din krop og DERMED fornyet positiv og dynamisk energi til at løse dine problemer med.

 

Kære læser…
Måske du tænker: ” Det kan Finn sagtens sige – han kender jo ikke MINE problemer?” Næh det gør jeg jo ikke – men jeg har kendt – og kender mine egne –  og jeg Ved at:

”Det ER som det ER – og … det BLIVER - som det BLIVER = Accept”.
”Accept er nøglen til Frihed”… og Dermed dine bedste muligheder for at klare det – du skal klare -  på den bedste måde….


Med kærlig hilsen
Finn DOITNOW Supertanker.

 
   


                                 


                                      

Forståelsen muliggør opnåelsen.       
   Handlingen skaber forvandlingen..........
   


HAR DU ØJE FOR.....

  

MODGANG eller MULIGHEDER?

          MOTIVATION i NUET KLIK HER


 

 


Klik ind: | KURSER VIRKSOMHEDER | KURSER ÅBNE | COACHING |