Du kan tilmelde dig Mandags Motivation nedenstående – og få den tilsendt hver uge.
Det er gratis ;-)


 

ALT BEGYNDER MED EN TANKE..

             

           

Velkommen :-)

IDEEN: ”Nogle gange må du gå Tilbage for at se Frem”…
 

Universel Betragter Visdom: ”Dagens Status”.

Betragtning / opgørelse af Den måde vi har oplevet, det vi skabte gennem vore følelser – tanker og handlinger i forskellige situationer. Vi lærer noget – når vi ser tilbage på dagen der er gået og Betragter det vi Selv – og vores medmennesker - sagde eller gjorde.

 

Var det en GOD dag i dag? - Hvad fra det Gode ved den? – Hvad kunne der være Bedre ved den?  - Og hvis du føler, at det var en ”Dårlig dag” hvorfor var den så dårlig?
Hvad sagde du – hvad gjordet du? DET er Betragter Visdom og Lærdom om Dig Selv.

 

Der var engang en person – der i en samtale med mig omkring skabelse af det liv vi oplever - sagde til mig: ”Alt det der med at ”Betragte mig selv – det har jeg overhovedet ikke Tid til”.

”Nej? … hvorfor har du ikke Tid til at lære dig selv bedre at kende – blive bedre for dig selv og dine medmennesker?  - Hvorfor Giver du ikke dig selv Tid til DET?”

”Jeg har for meget der er vigtigt at gøre”. …

Jamen er DU ikke selv den Vigtigste person i dit liv - det er jo Dig der Skaber dit Eget liv.

 

”Mig – M I G – der skaber mit EGET Liv???
 Det
er da de Andre mennesker der gør det, med ALT det DE siger og gør” …

Så vil jeg - venligst - gøre dig opmærksom på dette Universelle Udsagn:

”Modtageren Bestemmer Budskabet”.


Du og jeg – og vel de fleste af os – kan komme ud i situationer, hvor vi kan blive irriteret – sure – gale over et eller andet, de andre siger eller gør. Det er DER de Unikke Givende muligheder ER til erkendelsen af dette udsagn:

”Nogle gange må du gå Tilbage for at se Frem”…

NÅR du går Tilbage og genoplever div. situationer, hvor du har skabt negative tanker - følelser og dermed negative udsagn og handlinger - DA kan du Lære SÅ meget om dig selv -  OG om hvordan du SELV skaber dit Eget liv…

Vi siger som regel: Jeg blev Irriteret – Gal – FORDI den ANDEN sagde eller gjorde det og det – men det er ikke sådan det ER!  Det er fordi DU skaber den negative sindsmæssige tilstand i dig selv. Det er IKKE ”Den anden” der gør dig irriteret – det er DIG der gør det. Når du indser det her ved at Betragte dig selv – SÅ kan du Stoppe det.

Gå Tilbage – Betragt dig selv – forstå og lær om dig selv – og du skaber et fornyet Super Positivt liv ”Day by Day” – både for dig selv og dine medmennesker.

 

Vedkomne stod lidt i stille eftertænksomhed – og sagde så:

”Finn – Sådan har jeg Aldrig tænk på det før …. TAK”

 

 

Kære læser.
”Nogle gange må du gå Tilbage for at se Frem”
Den ” Betragter Tilbagetur” er én af de Mest givende metoder til ”At Lære om Dig Selv – og dermed skabe det bedst mulige liv – Både for dig selv – dine kære og alle dine medmennesker. Jeg ønsker dig en dejlig uge med både Nuets Positive oplevelser og eventuelle lærerige ”Tilbageblik”.
Med kærlig hilsen Finn DOITNOW Supertanker.


    
Kender du nogen der  vil have glæde af at være med på Mandags Motivation - så er de meget velkomne ...

Let og enkelt: Klik ind på WWW.DOITNOW.DK   - klik ind på forsiden Mandags Motivation - øverst på denne side står der "Tilmeld" ... og det er gratis ;-)


                                      

Forståelsen muliggør opnåelsen.       
   Handlingen skaber forvandlingen..........
   


HAR DU ØJE FOR.....

  

MODGANG eller MULIGHEDER?

          MOTIVATION i NUET KLIK HER


 

 


Klik ind: | KURSER VIRKSOMHEDER | KURSER ÅBNE | COACHING |