Body Mind Academy:
Energibevidst Lederskab

 

 

Læs om dine muligheder for at deltage på Body Mind Academy Energibevidst Lederskab

http://www.bodymindacademy.dk/ uddannelser/


Lær Mette og Peter at kende -  få viden om dine mange muligheder klik her:

https://vimeo.com/158655285





Alt begynder med en tanke. Og for mange bliver det ved den tanke. Men ikke på uddannelsen " Energi Bevidst Lederskab. Her får deltagerne nemlig redskaber og metoder til at gøre noget ved deres tanker og drømme – til at omsætte tanken til en ide og føre den ud i livet. At gå fra viden til handling. Deltagerne på " Energi Bevidst Lederskab" opnår en bevidsthed om, hvad de reelt vil og kan opnå med livet. Og handlekraft til at føre deres ambitioner ud i livet og gøre en forskel for deres eget liv – og for andres.

" Energi Bevidst Lederskab" er en investering i livet. Den skaber balance mellem hjerne og hjerte, og giver deltagerne konkrete redskaber til at opnå bedre resultater i alle livets aspekter – livet som helhed, på jobbet, i familien. Det er ofte en udfordring at arbejde fokuseret med sine ideer og ambitioner og derigennem skabe succesfulde processer, trivsel og motivation. Det bliver man i stand til på " Energi Bevidst Lederskab" At navigere fokuseret og håndtere stressfyldte situationer og udfordringer for at opnå sine mål – med livsglæden i behold.

" Energi Bevidst Lederskab" er et helt unikt uddannelsesforløb tilrettelagt med konkrete øvelser og gennemprøvede metoder tilpasset den enkelte deltagers livsforløb, ønsker til og udfordringer i livet.


...og her er det også lidt information.... 

Velkommen her til en super spændende mulighed for dig og dit liv....

I vores land går vi jo alle i skole - og lærer nogle grundlæggende ting som vi videre fremover i livet får meget glæde af. Tænk hvordan det ville være hvis du f.eks. ikke kunne stave og skrive... DET ville sætte store begrænsninger i dit liv - hele livet igennem. Du ville ikke kunne skabe et tilfredsstillende liv for dig selv i vores samfund.

Men -  og det ER et "Men" - det er ikke KUN de færdigheder der hedder læse - regne etc. der er årsagen til skabelsen af dit Ultimative bedste liv - det er noget helt andet.... Her er en unik mulighed for at forøge din bevidsthed om "hvorfor og hvordan" du selv skaber din højeste livskvalitet  - HELE dit liv videre:

 

"Det du ikke lærte i skolen" 

 BODY MIND ACADEMY. " Energi Bevidst Lederskab"
Vi har gennem de seneste år haft den glæde at have over 100 personer med på uddannelsen - og resultaterne taler for sig selv.

Med kærlig hilsen
Mette  - Peter og Finn

 

PS - "Den eneste chance du HAR - er den du TAR' :-)

 

Kombiner din livshistorie med dit livsformål og udlev det gennem dine livsambitioner!

Godkendt af erhvervslivet som bruttolønsordning - du kan finansiere uddannelsen over din løn og opnå skattefradrag!

Er du klar til at leve dit liv fuldt ud...NU?

Så BOOK et uforpligtende møde på bma@bodymindacademy.dk og hør nærmere.

" Energi Bevidst Lederskab" Den har skabt et forum, hvor forskelligheden skaber helheden, hvor energi bliver til synergi, og hvor livsformål findes, skabes og udleves. Den har konverteret ordet uddannelse til udlevelse, og herigennem skabt stærke og vedvarende relationer mellem deltagerne. Den har givet hver enkelt deltager et stærkt personligt lederskab - og samtidig rig mulighed for at gøre brug af et unikt fællesskab.

 

En uddannelse, hvor du manifesterer et projekt/en ide, du brænder for at skabe, gennem projekt DIG selv.

En uddannelse, hvor du får masser af indsigter, men det afgørende er, om du udlever dem! Vi giver dig et kærligt spark i DIN retning... ;-)

 

 

Hvis du ser IDEEN så kontakt os venligst og hør nærmere om dine muligheder - du er velkommen til at ..

...:0) Mette - Peter og Finn

 

 

 

 

 

 

 

ALT BEGYNDER MED
EN TANKE...

 



 

 

Selv den mindste gnist kan starte det største bål.

Men uden gnist
- intet bål.

Selv den mindste tanke kan starte den største handling.

Men uden tanke
- ingen handling.