Virker KURSERNE - COACHINGNOW- hvorfor og hvordan..

På hjemmesiderne her har du mine udsagn for hvad kurser og Coaching indeholder, og hvordan de skabes. Her er udtalelser fra personer, der alle har deltaget på kurserne og/eller Coachingnow, som kan give dig et indblik i hvordan DE har oplevet det...

Udtalelser fra deltagere på seminar kurserne fra både de mindre kursushold, som vi afholder i vort private hjem, samt fra deltagere der har været med på store kursushold i virksomheder eller foredragssale.

 "Udvikling foregår indadtil og ikke udadtil. Når du indser det, er det ligetil."

Udtalelser fra kursusdeltagere.

Korte uddrag fra efterfølgende udtalelser i nr. orden: 

1. 19 år senere citerer jeg dagligt "do it now" til mig selv eller til andre...

2. Du kan ikke undgå at blive "rigere" af Do It Now.

3. Jeg fik nogle meget enkle, og brugbare værktøjer til at tackle, næsten enhver situation...

4. Det gør, at man begynder at tro på at det virker, fordi det er så enkelt.

5. Finn har lært mig, at "Intet er umuligt", at "Intet er for godt til at være sandt"....

6. Den dag jeg mødte Finn var noget af en "eye-opener"....

7. Finn og Doitnow var afsluttende indslag på en coaching uddannelse hos Sofia Manning i 2001.
Og sikke en afslutning, vi alle fik J


8. Finns inspirerende personlighed og viden efterlader mig i en tilstand af indre power og "Alt er muligt"

9. Kort sagt;  Finn Jørgensen det danske svar på Dr. Phil og The Secret, bare meget bedre!!!!!!!!!

10. Det der er godt er, at man selv i kurset kan finde sine muligheder og sine måder at gøre tingene på. Det er ikke en kasse man bliver puttet ned i.

11. For mange mennesker, har mødet med Finn vendt op og ned på deres liv!

12. En dag med Finn, varer resten af livet!

13. Jeg bruger de værktøjer jeg har fået på kurset.

14. Det har givet mig et enormt indblik i hvilke mange muligheder vi  alle hver især har - og hvilken ubegrænset kraft vi indeholder.

15. Supertanker et spændende og tankevækkende kursus der har  givet meget stof til eftertanke

16. Det er ren "FINNERGY"!

17. Beslutningen om at deltage på kurset DOITNOW/SUPERTANKER  er en af de bedste beslutninger du kan tage, hvis du ønsker at ændre dit liv - til noget bedre end det du har i dag!!

18. Invester en dag sammen med Finn og jeg garanterer dig, dit udbytte vil være GIGANTISK.  

19. Trods alle problemer fik jeg det bedre....

Læs mere i nedenstående udtalelser og få en dybere indsigt i kursernes metode og i den enkelte deltagers oplevelse og resultat udbytte....

1. Annette Eriksen:
For 19 år siden hørte jeg Finns foredrag om personlig positivitet Den gang var det ikke super moderne, med positiv psykologi, selv var jeg skolet med megen kritisk sans...Få input har flyttet så meget - at jeg nu, så mange år senere, dagligt citerer "do it now" til mig selv eller til andre...

Jeg har fortalt om dig med julelys i øjnene så sent som i torsdags til en kollega, så det er for mig det mest håndgribelige bevis på, at du sætter uudslettelige spor med dit væsen og dine tanker og din inspiration til vigtige og værdifulde valg i hverdagen og livet i det hele taget

Ingen jeg kender kan med så meget energi, troværdighed og gejst formidle centrale pointer og inspiration til udvikling - til vigtige valg og til livet i det hele taget. Få input har flyttet så meget - så langtidsholdbart, som din inspiration...

Annette Eriksen
Udviklingskonsulent, DIALOGIK

2. Anders Bircow:
Finn Jørgensens dynamik og begejstring virker sammenholdt med de konkrete værktøjer han giver fra sig. Du kan ikke undgå at blive "rigere" af Do It Now.

Anders Bircow

3. Hanne Brejnholt:
Mit navn er Hanne Brejnholt og jeg beskæftiger mig med Network Marketing. Derfor er jeg også i kontakt med en del mennesker hver dag.

Jeg har, med stor fornøjelse, deltaget i flere kurser hos Finn Jørgensen, bl.a. kursus i supertanker.

Det jeg har fået ud af det er nogle meget enkle, og brugbare værktøjer til at tackle, næsten enhver situation, både god som dårlig, på en måde, så jeg følelsesmæssig ikke er kommet helt ud i tovene. Har bl.a. været igennem skilsmisse og dødsfald i nærmeste familie.

Arbejdsmæssigt betyder det at jeg har meget nemmere ved kontakten til mange mennesker. Synes jeg har fået en større indsigt i hvorfor vi alle er så forskellige.

Jeg fik på kurset lært at bruge en metode, så jeg ligesom kunne stoppe op og tænke positive tanker, også når noget i mit liv var svært.

Måden kurset afholdtes på var jo i helt private omgivelser hos Finn og Inger, hvor jeg, med det samme, følte mig rigtig godt tilpas. Der var god tid til spørgsmål, og også social omgang med de andre kursusdeltagere.

Hanne Brejnholt - network marketing (ACN)

4. Søren Saxossen:
Kurset åbner ens øje som kursist, for det ER dit ansvar at tage ejerskab og ikke bare købe et kursus. Det er GENIALT, at du holder fokus på at det er sinds tilstand det handler om. Det gør, at man begynder at tro på at det virker, fordi det er så enkelt.

Søren Saxossen. Projektleder

5. Kean Antony Mohrbutter:
Jeg traf Finn Jørgensen for første gang for ca. 15 år siden og blev straks begejstret for hans helt specielle og levende måde at formidle et budskab på. Jeg har siden deltaget på Finn's kurser adskillige gange og hver eneste gang fået noget nyt med hjem.

Senest var jeg på hans kursus i "Supertanker", et kursus, der virkelig sætter gang i én. Man får en række værktøjer, som man kan bruge i dagligdagen og man finder ud af, at det ikke er situationen, man befinder sig i, men det man gør ved situationen, der er afgørende for ens liv.

Han har om nogen igennem årerne lært mig, at jeg selv er skaberen af mit liv. Finn er i dag en af mine mentorer og jeg bruger tit hans "magiske sætninger", når jeg står overfor problemer, jeg skal have løst. Og jeg bruger tit hans "magiske sætninger" i min undervisning og når jeg træner/hjælper mine nye partnere i min forretning.

En af de sætninger, jeg bruger mest, er: "Gør det rigtige, fordi det er det rigtige!" Finn har lært mig, at "Intet er umuligt", at "Intet er for godt til at være sandt". At jeg alene er ansvarlig for at skabe mit liv i enhver situation, jeg kommer ud for og bliver sat i af mine omgivelser.

Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i Finn's enestående kurser, hvor han på en overbevisende, levende og meget karismatisk måde giver én nogle værktøjer, som man fremover kan bruge til at gøre hverdagen sjovere, mere spændende, mere udfordrende og mere succesfuld. Værktøjer som jeg bruger i mit privatliv, i mit forretningsliv og ikke mindst i mit kærlighedsliv!

Jeg har været på mange kurser indenfor personlig udvikling igennem de sidste 15 år, og ingen har formået at gøre dette spændende emne så levende og så personligt som Finn - hvilket også er grunden til, at jeg hele tiden vender tilbage til Finn, når jeg søger et personligt råd.

Med de varmeste anbefalinger

Kean Antony Mohrbutter
Global Distribution Network Regional Vice President / ACN

6. Tonny Andersen:
Den 24.november 2009 er det 5 år siden jeg mødte Finn på et kursus for første gang. Jeg havde dyrket personlig udvikling i nogle år via andre foredragsholdere, og læst bøger og artikler på nettet, som jeg oversatte til dansk for at blive mere bevidst om mine muligheder i livet for mig og min familie. Den dag jeg mødte Finn var noget af en "eye-opener". Hvorfor? Fordi udgangspunktet for den styrke og power vi mennesker har og gemmer godt af vejen i os selv blev præsenteret på en ny og ikke mindst meget let og forståelig måde end jeg tidligere havde oplevet.

Tonny Andersen: Sanders Adventure mail
Tlf. 2966 1211  Mail: sandersadventuremail@gmail.com

7. Alex Jensen:
DOITNOW
Jeg har været på Finn Jørgensens kursus DOITNOW 3 gange!

Jeg glemmer ALDRIG første gang jeg deltog på kurset og dermed mødte Finn Jørgensen første gang!

Finn og Doitnow var afsluttende indslag på en coaching uddannelse hos Sofia Manning i 2001.
Og sikke en afslutning, vi alle fik J
Jeg fik en Energi, SPARK (kærligt) og LYST til at kaste mig ud i coachingen, dagligdagen, jah livet!Finns energi, entusiasme, passion for at formidle sin visdom, blandet med humor og hans kærlighed til kursisterne gjorde kurset levende og ikke mindre end en oplevelse for livet!
Det fine ved kurset og Finn er, at det Finn formidler er ikke taget fra en teori bog, men fra hans eget liv og erfaringer!Min begejstring for Finn og DOITNOW, gjorde at jeg som projektleder i Hvidovre, brugte Finn og hans kursus fast på alle mine kursushold!Skulle nogen have lyst/behov for at kontakte mig for at høre yderligere om min oplevelse og erfaringer med Finn /DOITNOW/Parløbet
så er I velkommen til at kontakte mig:


Alex Jensen
Salgscoach V/ Bonnier

Alex@fullpotential

27 11 33 55 

 

8. Henriette Rosendahl: 
Jeg har to gange haft glæde af at deltage på Finn´s "Do it Now kursus", og blev så begejstret at det fortsatte med SUPERTANKER. Finns inspirerende personlighed og viden efterlader mig i en tilstand af indre power og "Alt er muligt",

"Supertanker" fik mig til at indse hvor vigtigt mine tanker om mit liv var, selvom jeg altid har troet på det, manglede jeg værktøjer til at det blev et positivt fokus og handling - dem er Finn mester i at give.
Henriette Rosendahl
Sygeplejerske, livscoach og foredragsholder.

9. Helle Rossum:
Efter jeg har hørt Finn Jørgensens power kursus, har mine tanker og verden ændret sig. Finn udstråler en helt unik energi jeg aldrig har set magen til!!!!!      

Lige som verden min verden så helt håbløst ud; Skilsmisse, trafikuheld og afskedigelse med voldsomme personlige og økonomiske konsekvenser, skulle Finn Jørgensens anvisninger, vise sin absolutte værdi og anvendelse. Mange af disse vise anvisninger er programmeret i mit sind - her er et par stykker : "Det du giver opmærksomheden vokser.. hold tanken mod målet, ikke besværlighederne ....intet er for godt til at være sandt,..... du skal ikke tro du er noget, du skal vide det,....... problemer er nye muligheder i forklædning... godt nok er det bedstes fjende.." ... var altafgørende for min nuværende årelange succes.

Siden 2001 hvor "ulykken" indtraf, der viste sig at, være lykken, har jeg haft den store daglige glæde af, at leve rigtig godt som selvstændig Stress og smerte konsulent, underviser og Kropsterapeut. Hver eneste dag deler jeg ud af mine erfaringer til de "uheldige" læs heldige jeg møder i min praksis og på kurser.

Da min kære broder for nyligt mødte en lignende livssituation, forærede jeg ham en session hos Finn Jørgensen - han har i dag fået sit drømmejob og takker livet for udfordringen.

Kort sagt;  Finn Jørgensen det danske svar på Dr. Phil og The Secret, bare meget bedre!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De bedste positive tanker til alle de heldige, der skal høre Finns Super tanker kursus.

Helle Rossum.
Afspændingspædagog og PD-Psyk.

10. Jórun Sumberg - Olsen:
Vort samarbejde gennem perioden:

Det var utroligt spændende sådan at få feed-back på hverdagen i kursusforløbet. Det skaber bevidsthed om hvordan man handler, hvorfor man gør det og hvad det resulterer i.

Nogen gange føltes det som en irritation eller en personlig mur. Men da det var selvvalgt var det noget jeg VILLE gennemføre, og det skabte netop udviklingen - den personlige udvikling.

Det der er godt er, at man selv i kurset kan finde sine muligheder og sine måder at gøre tingene på. Det er ikke en kasse man bliver puttet ned i.

Finn - altid med sine positive tilbagemeldinger og betragtninger, sine løft i hverdagen, sin søde/nænsomme måde at komme med positiv konstruktiv kritik på. Både med mailkorrespondance og på telefonen. Jeg ser tilbage på det som en særlig positiv tid, med positive personlige følger

De mentale værktøjer jeg fik til at arbejde med:
De mentale værktøjer var nye og jeg skulle lære mig at bruge dem. Det gav en anderledes struktur i hverdagen, og det var en overvindelse at lægge om. Men det var jo netop meningen. På den anden side, så blev værktøjerne en slags frihed at kunne ty til - at have i hverdagen

Resultater jeg har opnået:
Jeg har opnået at få mere overblik over min hverdag og over mine handlinger.

Der er ikke længere behov for at tænke nærmere over hvorfor blev det nu sådan og sådan, for det med Årsag og Virkning er bare noget jeg ser helt automatisk.

Og det giver mulighed for lynhurtigt at efterrationalisere, at se muligheder og at have klarsyn om
u-muligheder og hvorfor det er u-muligheder, og på den måde have forståelse for mig selv og stadig føle at jeg gør det godt og gør hvad jeg kan i den givne situation. Samt giver det plads til nye tanker og nye muligheder plads til nye muligheder. Netop det giver mere jævn god energi i hverdagen.

Det har betydet for mig...

At jeg personligt er vokset indvendig

At jeg forstår mig selv bedre

At jeg forstår mine omgivelser bedre - jeg er blevet god til at analysere og forstå det der foregår omkring mig

At jeg er god ven med mig selv og mine handlinger

At jeg er bedre til at tage action

At jeg har større selvtillid.

At jeg har større resurser til modgang/opgaver i livet, idet de bliver overskuet med et bedre og klarere overblik

At jeg får mere respons på mine handlinger

At mine handlingers kraft kan vende det totalt umulige....

Jórun Sumberg - Olsen.
Dyrlæge

11. Helle Fæster:
"Jeg lærte Finn at kende i 1993 og har fulgt ham det meste af tiden siden. Jeg husker den første oplevelse, hvor jeg var meget skeptisk, idet jeg har mødt så mange friske, smarte peptalk personer gennem tiden, som der ikke er kommet så meget ud af - MEN jeg måtte overgive mig! Her var en person, som med sit meget enkle budskab nåede helt ud i hvert hjørne af lokalet og fangede alle, i højt tempo, med sin utrolige energi og optimisme.

Som kursusarrangør/vejleder har jeg brugt Finn i forbindelse med ledige der havde brug for, at se på livet på en ny måde, få inspiration til at angribe sig selv og arbejdsmarkedet utraditionelt - fået et kærligt spark - med bl.a. DO IT NOW!

For mange mennesker, har mødet med Finn vendt op og ned på deres liv! Og selvfølgelig var alt omkring afholdelse af kurset og kursusmaterialet i top og bagefter havde Finn tid til at tale med de mange der ønskede en privat snak!

Privat, med familie og venner, har jeg også deltaget på hans kurser, hvor alle, unge som gamle, er gået derfra opløftet, positive og fulde af energi - han smitter!!

Helle Fæster - Hypnoterapeut og tidligere souschef på SamKurser"

12. Vicki Neela Kou:
En dag med Finn, varer resten af livet!

Jeg har deltaget på flere kurser med Finn Jørgensen. Det der kendetegner Finn's kurser og gør dem så unikke, er Finn! Den helt utroligt gode energi og karisma der altid er på Finn's kurser, finder du ikke mange steder.

Finn taler, så alle forstår hvad det er han siger, det går rent ind på lystavlen. Han har humor, han er alvorlig og så tager han mig dybt seriøst, og respekterer mig som menneske. Han møder mennesker der hvor de er.

På kurset er der altid noget både for øjet og øret.  Jeg får virkelig lyst til, at gå hjem og arbejde videre med mit univers, fordi det virker så overskueligt og nemt det hele. 
Finn udleverer desuden et super godt materiale, som virkeligt er gennemtænkt og inspirerende.

Den entusiasme, humor og alvor der kendetegner Finn's kurser, giver hjælp til selvhjælp en helt ny dimension.

At få noget ud af Finn's kurser er nemt, han har så meget at give. Det eneste jeg skal gøre er,
at modtage det. Finn siger "Handling skaber forvandling"! og han har ret, men den sved nu lidt.

Finn siger "Gør det rigtige, fordi det er det rigtige", en helt unik sætning, som jeg bruger dagligt!

Finn har vist mig, at jeg kan leve med mig selv og ikke mod mig selv. 
Jeg er ofte en fjumremikkel, og da jeg så på Finn's kursus hører ham sige "Hver dag sin fejl", 
faldt alt i hak, jeg er OK - Tak Finn!

Har du endnu ikke været på kursus med Finn, så gå i handling, og DO IT NOW, det skaber forvandlingen.

Han er intet mindre end fantastisk!

Vicki Neela Kou
Networker & Forfatter. Bonus Marketing. Regional Vice Præsident www.bmo.acnrep.com
EMAIL: vicki@kou.dk    +34 6755 83082  +45 4017 4785

13. Gitte Sonne:
Det har givet mig så meget, og forandret så meget i mit liv at være på kursus hos Finn. Jeg har aldrig tidligere mødt et menneske, som er så ægte engageret og interesseret i andre mennesker. Jeg blev overvældet og dybt berørt af den energi og varme, der strømmede mig og de andre kursister i møde.

Jeg manglede mod og selvværd. Mod til at springe ud i noget nyt og tro på, at jeg kunne. Jeg så mig selv som en svag og lidt skrøbelig person, jeg ved at det også var sådan at min familie så mig.

Efter kursus og samtaler hos Finn har meget ændret sig, jeg tror på mig selv, jeg ved at jeg kan en masse, og jeg er ikke bange for at prøve noget nyt. Jeg er sikker på at jeg er blevet et meget mere givende menneske at være sammen med.

Jeg bruger de værktøjer jeg har fået på kurset, tager en ting ad gangen i stedet for at stresse rundt med flere ting ad gangen. Resultatet er at alting lykkes meget bedre.

Når problemer opstår tænker jeg på Finns kloge ord: Hold tanken mod målet og ikke mod besværlighederne.

Jeg kan kun sige gode ting om Finns kurser og vil varmt anbefale dem til andre. Jeg har ikke ord nok til at beskrive hvor meget det har betydet for mig at lære Finn at kende og være med på kursus i hans og Ingers hyggelige hjem.

Intet er for godt til at være sandt.

Gitte Sonne

14. Peder Pedersen
Dine Do It Now kurser er fantastisk energiske og meget lærerige. Det har givet mig et enormt indblik i hvilke mange muligheder vi alle hver især har - og hvilke ubegrænset kraft vi indeholder.

Du har på din dejlige personlige måde - som jeg holder meget af - forstået at komme helt under huden på mig - og ikke kun som en "her og nu" oplevelse, men givet mig mange værktøjer som jeg i dag 8 år efter stadig, men stor glæde for mig selv, og andre, kan drage nytte af. Jeg anbefaler alle jeg ønsker fremgang og er nysgerrig på livet - at deltage på dine kurser!

Peder Pedersen  ACN, RVP.

15. Sven-Peter von Arenstorff
Tak for et godt kursus, som jeg har lyst til at kommenter.
Supertanker et spændende og tankevækkende kursus der har givet meget stof til eftertanke, jeg har meget glæde af værktøjerne, som gives på kurset. 
Og jeg vil fremhæve udsagnet; Du opfatter alt, - ikke som det er, men som du.
Og superformularen, "hurtigt psykisk programskift".

Disse tænkemåder, som jeg lærte på kurset, har givet mig overskud til, at i møde gå udfordringer og situationer, der inden kurset kunne være uoverskuelige.

Med kærlig hilsen
Sven-Peter von Arenstorff

16. Peter Feddersen
Jeg mener ikke at du har brug for reklame udtalelser fra dine kunder, da jeg forestiller mig at dine ydelser mere eller mindre sælger sig selv som ringe i vandet. Men et par ærlige buzzwords skal du da have med på vejen: Ultradynamisk og supersjovt -
Det er ren "FINNERGY"!

- bedste hilsner
Peter Feddersen
M.Sc./ miljøkoordinator

msystem a/s

17. "DOITNOW" kurset hos Finn Jørgensen
Jeg havde deltaget på et dagsarrangement  " DOITNOW " , og arrangementet havde åbnet mit sind og syn på - at tingene som sker og er sket  i mit liv, sker på baggrund af de handlinger eller beslutninger  som jeg har gjort igennem hele mit liv - indtil nu.

Jeg kontaktede Finn, fordi jeg ønskede at ændre nogle ting i mit liv og jeg mente at Finn kunne give mig de personlige mentale værktøjer som jeg skulle bruge, for at opnå de ændringer som jeg ønskede, og ikke mindst  ud fra  den  livserfaring som Finn har, fra sit eget liv, og det var en helt rigtig beslutning.

På kurset  fik jeg alle de mentale værktøjer, og den mentale energi, som jeg søgte og skulle bruge for at få de ændringer som jeg gik efter, og ikke mindst fik det modspil fra Finn som var nødvendigt. Modspillet gav mig den mulighed for at se nogle ting i mit liv, som jeg aldrig før havde set - men bare taget for givet !!

På kurset fik jeg lært, at lytte til mig selv og muligheden for at finde det som jeg inderst inde betragter som et lykkeligt liv. Jeg fik også værktøjet til at fastsætte en ønsket målsætning i mit liv, som er afgørende for de beslutninger og handlinger som jeg  gør i hverdagen.

Kurset vil jeg personligt aldrig glemme, og de mentale værktøjer som jeg fik, bruger jeg i dag og  vil formentlig bruge dem resten af mit liv. Når man har lært at finde DET frem i sig selv, som man inderst inde ønsker sig og som man SELV ser som et lykkeligt liv, - så bliver alle handlinger i livet meget nemmere og sjovere, fordi man ved hvad man skal bruge for at man føler sig lykkelig.

Nogle af de bedste ting jeg fik fra kurset er følgende betragtninger,

  • Man skal være tro mod sig selv!
  • SANDHEDEN i alle ting, er den sandhed som hvert enkelt  menneske  ser!
  • Hvis tingene i livet, ikke går som man forventede, så findes der blot en anden vej til opnåelsen af målet.
  • Alt i livet er såre godt.

Beslutningen om at deltage på kurset DOITNOW / SUPERTANKER,  er en af de bedste beslutninger du kan tage, hvis du ønsker dig at ændre dit liv - til noget bedre end det du har i dag !!

Med venlig hilsen Peter Dam. Projektleder

18. Heidi Brammer
Jeg har "brugt" Finn både i private sammenhænge og til mit personale som coatcher. Man skal ikke "kimse" af at Finn selv er "gammel" forretningsmand. Han kan altså et trick eller 1000 i sin rygsæk. Og han deler glædeligt ud af den, til alle der vil høre.

Jeg mødte Finn for første gang for 8 år siden i en kæmpe forsamling, hvor han skulle motivere os. Han var så fuld af energi og ligefrem i hans måde at tale og være på. Især faldt jeg for hans nærhed og varme i hvert enkelt menneske selvom vi var 70 mennesker. Man kan ikke andet end blive i godt humør af at være sammen med Finn.

Jeg kunne skrive side op og side ned om alt det jeg har fået ud af Finns visdom. Og hvis DU sidder ligesom jeg selv gør og vil ha noget konkret på KORT tid, så ring til mig. Så skal jeg fortælle dig om Finn.

SKAL jeg nu gøre det kort her. Så er Finn min ynglingsmentor. Han er en mand som kan få mig til at indse det kun er mig selv der er til hindring for ting ikke sker. Han spørger om de mest mærkelige ting (Når man skal konfronteres er det mærkelige ting), som gør at man SELV får øjnene op.

Han er så fuld af liv og energi, så en time sammen med ham, så er man glad igen og fuld af livskraft. Han er det mest positive og glade menneske jeg kender, og han åbner sig selv og sit hjem, som havde han kendt dig i 100 år.

Invester en dag sammen med Finn og jeg garanterer dig, dit udbytte vil være GIGANTISK.

Med venlig hilsen Heidi Brammer

Indehaver af Brammers Menuer Tlf. 70209590.
www.festmad.dk

19. Elisabeth Steffens
jeg var på et af Finns kurser  vist nok 2003? var på det tidspunkt  syg med stress og ud brændthed .( Havde da arbejdet siden 1972 på hospital  i plejesektoren . kunne blandt andet  ikke forstå mig på PC. og den udvikling der var sket inden for faget ) Troede ikke jeg kom i job igen .men efter det kursus ,søgte jeg kursus i it og blindskrift og 9 måneder  efter arbejdede jeg på et kontor på lærkevej handicapcenter .

Trods alle problemer med hukommelse og andre småting .Jeg fik jeg det bedre og bedre,både fysisk og psykisk . Har siden 2003 haft en pc ,som jeg bruger dagligt til alt ,Gik efter det kursus ned og købte en bærbar ,kunne end ikke åbne den da jeg kom hjem med den ,men lærte inden for få dage at maile og bruge den .Den dag i dag er alt på pc- netbank- mail og ville ikke kunne undvære det at være i kontakt med venner og familie bla . på farce -booke .så min frygt for pc blev overvundet .( og bruger selvfølgelig pc i mit job i dag.)

Så jeg kan varmt anbefale kursus hos Finn.ps nu har jeg lige meldt mig til kursus i supertanker har brug for motivation til flere ting .Og ved jo det hjælper .

Hej fra Elissabeth Meldgaard Steffens

Deltag selv på et kursus :

TÆNK SUPERTANKER OG VÆR RIG.

Et kursus for både forretningsfolk og private mennesker.

Læs mere: Klik: PLANLAGTE DATOER.

Du drømmer om at opnå noget i livet?

Du kan også VÆLGE at tage FAT på livet. Det er, når du tager FAT på livet, at du fatter det - og dermed opnår det, du vil skabe - som ovenstående udtalelser fortæller om.

Har du mødt eller møder du modgang?

Der er altid to muligheder, når du kommer ud for så kaldt "modgang". Enten tager du ved lære og ændrer dit liv, - eller også bliver du et "offer" for situationen. Med et "offer" mener jeg, at du ikke indser at "årsag og virkning aldrig er adskilte" - og derfor peger ud på de andre som årsagen til, at du ikke når det, du vil nå. Du fastholder dig selv i "besværlighedstanker". Skift fra besværlighedstanker til SUPERTANKER. Kom ud af din personlige indvikling gennem personlig udvikling ved at indse at:

Modgang = muligheder. Mål og metode.

Hvad er det DU vil skabe i dit liv?

Fred, ro, kærlighed, sikkerhed, glæde, personlig udvikling, job succes, økonomisk succes etc.?
"Udvikling foregår indadtil og ikke udadtil. Når du indser det, er det ligetil. " 
Du finder det hele EET sted: inden i dig selv!

Lær at skabe dine mål bevidst, som langt over 100.000 andre har gjort det...
Når du har lært det, kan du gøre det!

Hvad betyder det for dig - at vide - at tusindvis at mennesker på
" Et kursus i Supertanker" har haft et stort - givende udbytte af at deltage ?

Forståelsen muliggør opnåelsen.
Handlingen skaber forvandlingen... 

 

Udvikling foregår
indadtil og ikke udadtil.
Når du indser det,
er det ligetil. 


SUPERENERGI I
VIRKSOMHEDER:

Kurser afholdt for:

PBS

Post Danmark

SAS

Sharp Denmark

... se flere
Lad dine tanker flyve højt

 

...og så sæt dem i målrettet

HANDLING