ALT BEGYNDER MED EN TANKE!

IDEEN: UNIVERSELLE SUPERTANKER.

 "IDEEN" betyder "det egentlige centrale"... se her:
Jeg bruger "Universet" -  det Ubegrænsede -  som symbol på SUPERTANKER - fordi:

 

 

Du har FLERE tankekombinations muligheder - end der er atomer i universet!
Hvad kan du forlange mere? Spørgsmålet er så: BRUGER du dine ubegrænsede muligheder  - eller gør du IKKE ? Skaber du dit liv  - som DU vil det skal være .. eller gør du ikke? Her er en del af forståelsen for HVORFOR.. og HVORDAN: 

 

Forståelsen muliggør opnåelsen:
Dit indre univers - skaber dit ydre univers = Dit ydre univers skabes af dit indre univers.

AL TING ER EEN TING: ENERGI - VIBRATIONER!
Denne "al tings ene ting" kan benævnes som SUPERSTRENGE.
Disse strenge vibrerer med forskellig frekvens, der frembringer forskellig given skabelse i alt fysisk stof i universet, alt efter med hvilken fart og form de vibrerer.

DINE TANKER ER ENERGI - VIBRATIONER.
Dine tankers vibrationer påvirker SUPERSTRENGENE og dermed skabelsen af det, du tænker. Denne visdom er grundlaget for flg. udsagn: 

"At skabe motivation til forandringer i din tænkemåde garanterer dig varige grundlæggende værdifulde forandringer i dit liv".

 

Du kan tænke positive eller negative tanker.
Positive tanker påvirker SUPERSTRENGENE positivt og skaber og tiltrækker dermed positive mennesker og omstændigheder. DU har skabt dit positive liv!
Negative tanker skaber på samme måde dit negative liv!  

Enkelt og let: SÅDAN skaber du selv dit liv: De energi tanker du vælger at tænke - er årsagen til de virkninger du har i dit liv. Intet er "tilfældigt", men alt er "årsag/virkning". DU er ÅRSAGEN til VIRKNINGERNE i dit liv! Indse dette GRUNDLIGGENDE FAKTUM, og du bruger dit medfødte GENI.

Bevidst eller Ubevidst?
Du skaber dig selv og det, du oplever i dit liv hvert sekund hele dit liv igennem. Vær bevidst om det. OG - vær så bevidst om netop DETTE: Din underbevidsthed skaber 95% af alt hvad du tænker og gør. Det er årsagen til at mange af os ikke skaber det liv, vi vil. Fordi det er "gamle negative programmer" der afgør hvad DU gør. Den GODE "Nyhed" er så - at det kan du ændre på!

SUPERTANKER er viden og visdom om både det bevidste og det Ubevidste sind. Kom og lær hvorfor og hvordan du skaber dit liv, som du VIL - det skal være. Du får udleveret mentale - spirituelle - universelle viden og visdoms redskaber, der altid er rede til at skabe positive tankeenergier i dit sind. 

 

ALT BEGYNDER MED EN TANKE: Tænk engang:

Er der noget du vil ændre i DIT liv
...... så må du ændre dine TANKER :0)

 

Hvad vil det betyde for DIG .... at du får super bevidstheds forøgelse - til at skabe til dit liv - som du vil det skal være ?

Forståelsen muliggør opnåelsen.
Handlingen skaber forvandlingen...

 

 

 

 

 

 

Være bevidst NU:
Du er årsagen til virkningerne i dit liv.


 

 

 

 

SUPERENERGI I
VIRKSOMHEDER:

Kurser afholdt for:

Beretta

Best Western
World Wide Hotels

Birkerød Kommune

Birkerød Butikkerne

... se flere

 

 

 

 

 

 

ENERGI...

 

Virker kurserne - hvorfor og hvordan?

Læs udtalelser fra kursusdeltagere på siden
"Virker kurserne"
Klik her.