DIN Underbevidsthed

    ET KURSUS I

Geniets direkte genvej til bevidst målskabelse.
Mentor motivation til skabelse af dine egne Dynamiske  Universelle SUPERTANKER.


Her er en alt afgørende bevidstheds viden om din SUPER geniale hjerne: Underbevidstheden - din egentlige herre og mester!

Underbevidstheden skelner IKKE mellem, hvad der er godt eller dårligt for dig. Den skaber bare det, den får besked på at gøre. Hvis du frygter, at noget dårligt skal ske - så skaber den det. Hvis du tror på, at noget godt vil ske - skaber den det. Den er som en bil - farer bare af sted - tager ikke hensyn til, om den rammer et træ eller ej. Som med bilen således også med din underbevidsthed: DU må styre den BEVIDST, så du kommer godt og sikkert frem til det, der er dit valgte mål.

Din underbevidsthed afgør 95% af alt, hvad du foretager dig !
Supertanke Programmering af din underbevidsthed gør dig til herre over dig selv!

Din hjerne programmerer fra din fødsel til din død UANSET din opmærksomhed på det. HER er vi opmærksomme og gør det BEVIDST efter det mål, du har sat dig!! Man siger: "Vi er gudskelov ikke robotter." Jeg vil sige til dig: Vi er gudskelov robotter - men der er en afgørende forskel på os - og så de andre robotter: Vi kan selv bestemme programmet! Hvad forstår vi ved programmering her? Ganske enkelt det samme som på enhver computer. Der indlægger man et program, og når du trykker på den bestemte tast, så kommer det bestemte program - der er programmeret ind på tasten - frem. Enkelt og let. Sådan virker din hjerne også! Her lidt inspirerende programmulighed:

Intet er for godt til at være sandt. Intet er for godt til at kunne ske.
Intet er for godt til at vare ved. DU ER SELV ÅRSAGEN: Dine programmer i dit sind bestemmer dit liv - både det du bevidst og ubevidst programmerer.

SUPERTANKER ER BEVIDSTHEDSVÆREN I NUET:
SUPER UNDERBEVIDSTHED

SUPERTANKER er din BEVIDSTE positive programmering af dit UNDERBEVIDSTE sind. Din skabende fantasi! På kurset lærer du at tale din underbevidstheds sprog gennem mentale og spirituelle redskaber, og dermed kan du styre dit liv positivt målrettet.

Dit ydre univers skabes i dit indre univers
sæt dine tanker helt fri og ikke "på tværs"
Thi da er DU i din totale ubegrænsede energi
og bruger dermed dit sande skabende geni.
Finn Supertanker.


Hvad vil det betyder for dig - at du på få timer lærer, at skabe fuld følelsesmæssig kontakt til din underbevidsthed... der afgør 95 % af alt hvad du foretager dig ?

Forståelsen muliggør opnåelsen.
Handlingen skaber forvandlingen...       

Kursusdeltagelse se her: "kursusafholdelser"

 

Elsk det du gør.
Der er dine SUPERTANKER.SUPERENERGI I
VIRKSOMHEDER:

Kurser afholdt for:

FOA

Forsvarets
Ledelsesudvikling VL58

Gentofte Amts Sygehus

Gladsaxe Tekniske Skole

... se flere

 

 

Virker kurserne
- hvorfor og hvordan?


Læs udtalelser fra kursusdeltagere på siden
"Virker kurserne"
Klik her.