Virker COACHINGNOW  hvorfor og hvordan ?

COACHINGNOW : ”Privat personlig positiv udvikling” er helt individuelt tilrettelagt efter den enkelte klients mål med samarbejdet.Her er nogle få udtalelser, fra personer der alle har været i et COACHINGNOW forløb. Det kan give dig et indblik i, hvordan de har oplevet vort samarbejde – hvilke resultater de har opnået, og hvilken betydning det har haft i DERES liv.

"Udvikling foregår indadtil og ikke udadtil. Når du indser det, er det ligetil"

 

 

 Udtalelser omkring COACHINGNOW.  

 

 Korte uddrag fra efterfølgende udtalelser i nummer orden:

1.     Det er nu snart et år siden, at jeg afsluttede coaching forløbet med Finn. Jeg har truffet bevidste valg. Jeg er i bedre balance i både fritid og arbejde. Jeg har nået de mål jeg har sat mig, og er på vej mod nye.

 

2.     Coachingforløbet gav mig stor respekt for min egen kunnen, hvad jeg brændte for og mit ønskede mål...

3.     Der er for mig, kommet nogle fantastiske resultater ud af dette samarbejde...

 

4.     Stor personlig udvikling og udbytte jeg ikke troede muligt...

 

5.      Selve materialet i form at det trykte  + cd’erne  giver en følelse at høj egen indflydelse for man kan ”blande” som det passer en bedst...

 

6.     Jeg valgte sidste år (2008) at tage Finns COACHINGNOW parløb.
Det parløb er en af de bedste investeringer jeg har foretaget i mit liv.

 

7.    Jeg har fået en ukuelig optimisme, en stor selvtillid og et stort selvværd, som er med til at bære min virksomhed igennem finanskrisen.

 

 8.     Jeg har i den grad lært noget om indsigt – i mig selv – men også i livet som helhed.

 

 9.     Mit samarbejde med Finn byggede på gensidig troværdighed og tillid.

 

 10. Jeg er gået derfra med en følelse af at været fyldt op, på den gode måde...

 

 11.  Du ikke kan undgå at skabe succes, når du kommer i hænderne på Finn.

  

1.                   

Læs mere i nedenstående udtalelser og få en lidt dybere indsigt i Coachingnow metoden og den enkeltes oplevelse og udbytte:

 

 

1. Mads Holm Iversen.

Coachingforløb med Finn Jørgensen

Der findes begivenheder og møder mellem mennesker, der påvirker følelser og forstand i en sådan grad, at de ændrer vores liv og vores livsførelse.

Det er store ord – men det er i koncentreret form, hvad mit møde med Finn Jørgensen har betydet for mig. Og jeg er sikker på, at det samme kan ske for dig.

Forudsætningen for at forvandlingen er, at du er åben for input og er indstillet på at arbejde med de meget effektfulde værktøjer, som Finn vil give dig. Det vil jeg gerne forklare nærmere…

Livet gav mig for to år siden en gevaldig koldbøtte. Jeg blev alvorligt syg, jeg mistede et drømmejob i udlandet og blev skilt fra min hustru. Alt sammen på mindre end et år. Det var et hårdt slag, for en hårdtarbejdende, ambitiøs karrierefokuseret ung mand som mig.

I lang tid kæmpede jeg for at finde fodfæste og genstarte livet fra et nyt standpunkt. Jeg brugte mange timer og mange penge på at konsultere psykologer og genoptræne mig selv - både fysisk og psykisk. Den fysiske genoptræning forløb godt og effektivt. Men den mentale haltede. Hvorfor?

Fordi jeg, i samarbejdet med de to psykologer jeg opsøgte, ikke formåede at flytte mig fra de bekymringstanker og det manglende overskud jeg led under. Jeg manglede konkrete redskaber, som jeg kunne arbejde med. Viljen var der – men værktøjerne manglede.

Jeg besluttede mig for at opsøge foredragsholderen Finn Jørgensen, som 10 år tidligere havde gjort et kæmpe indtryk på mig med et foredrag om personlig positivitet. Mødet med Finn 10 år efter blev starten på forvandlingen for mig.

Finn er en fremragende lytter og analytiker! På få sessioner var Finn i stand at kortlægge landkortet for mit liv, min livssituation og de muligheder og begrænsninger jeg rummede. Og allerede efter det første møde stod det klar, at jeg her havde mødt en coach, som både forstod mig, men som også kunne bringe mig videre. Jeg besluttede derfor at køre et intensivt coaching parløb med Finn i en måned.

For at gøre en lang historie kort vil jeg i punktform fortælle dig, hvad Finn gjorde for mig…

Gennem coaching, meditationsøvelser og selvindsigt blev min mentale træningstilstand bragt på niveau med min fysiske træning.

Jeg opstillede visioner for, hvad jeg gerne ville opnå, og hvem jeg gerne ville være. Jeg arbejdede morgen, middag og aften med min mentale tilstand – og havde dagligt kontakt med Finn, som var parat med ”coaching” i ordets egentlige forstand. Råd og vejledning. I stort og småt. Og frem for alt indsigt i mig selv og andre.

Det er nu snart et år siden, at jeg afsluttede coachingforløbet med Finn. Jeg har truffet bevidste valg. Jeg er i bedre balance i både fritid og arbejde. Jeg har nået de mål jeg har sat mig, og er på vej mod nye.

Og frem for alt ved jeg nu, at jeg kan nå mindst lige så store resultater ved mental træning, som jeg har opnået ved fysisk træning. Jeg føler mig i topform – men er ikke usårlig.

Jeg har oplevet et par mentale krisesituationer. Men med enkle konsultationer – enten på telefon eller ved et møde hos Finn i Birkerød, har jeg genfundet balancen og genopfrisket de mentale værktøjer.

Finn mener det, når han siger: ”Du kan altid ringe til mig. Er jeg ikke ved telefonen – kan du lægge en besked. Og jeg vender altid tilbage – så hurtigt jeg kan”.

Det gør Finn – og han er efter min ærlige mening FANTASTISK.

Hvis du ønsker at få det uddybet er DU velkommen til at ringe eller skrive til MIG: mads.holm.iversen@mail.dk eller mobil 29 49 45 79.

Med venlig hilsen

Mads Holm Iversen
Foredragsholder og kommunikationsrådgiver (
www.kinainfo.dk)

 

2. Henriette Rosendahl.
Jeg har to gange haft glæde af at deltage på Finn´s ”Do it Now kursus”, og blev så begejstret at det fortsatte med SUPERTANKER. Finns inspirerende personlighed og viden efterlader mig i en tilstand af indre power og ”Alt er muligt”,

”Supertanker” fik mig til at indse hvor vigtigt mine tanker om mit liv var, selvom jeg altid har troet på det, manglede jeg værktøjer til at det blev et positivt fokus og handling - dem er Finn mester i at give.

For at rykke hurtigere og ændre mine mønstre, valgte jeg et coachingforløb med Finn, som gav mig stor respekt for min egen kunnen, hvad jeg brændte for og mit ønskede mål.
Det ekstra unikke er Finns udstråling og energi, som viser et menneske der taler fra hjertet, og selv efterlever det. Hans energi smitter af og han er meget nærværende og kompetent.
Kurserne  gav mig værktøjer til at stoppe overspringshandlinger, og udføre dem med ordene ”Do it Now” ” Fokus mod målet” mm. Materialet gav mig et ekstra hjælp til fokus i en travl hverdag, så det blev til daglig rutine som jeg ikke længere tænker over – en god vane.

Jeg kan på det varmeste anbefale Finn Jørgensen.

Henriette Rosendahl
Sygeplejerske, livscoach og foredragsholder

 

 

 

3. Lars Rasmussen: Mindness.
Coachingforløb med Finn Jørgensen

Sådan oplevede jeg vort samarbejde gennem perioden:
Min oplevelse har været enestående – jeg har personligt aldrig gjort noget så intensivt som det Finn og jeg har gjort i sommeren 2009. At mærke den kæmpe interesse og dedikation Finn har lagt for dagen, for at jeg skulle få mest muligt ud af vores forløb sammen, er ikke mindre end enestående, og jeg kan på det varmeste anbefale, mennesker der ønsker at ændre deres tankemønster, til at tage et Coachingnow forløb!!

De mentale værktøjer jeg fik til at arbejde med:
Finn har gennem forløbet introduceret mig for flere forskellige mentale værktøjer, og jeg skal her efterfølgende erkende, at dem jeg syntes lå længst fra mig da vi startede, er dem jeg har mest glæde af nu.

Resultater:
Der er for mig, kommet nogle fantastiske resultater ud af dette samarbejde, blandt andet
Jeg er blevet 100% klar på mine egne målsætninger
Jeg har fået en langt større bevidsthed om hvordan jeg vil leve mit liv
Jeg har fået færdigudviklet grundlaget for min virksomhed

Det har betydet for mig:
Jeg får endnu mere ud af livet, via:
Jeg kikker i endnu større grad, end før, efter alle de muligheder livet giver mig, hvilket for mig har betydet, at jeg ser langt flere muligheder

Jeg er blevet bedre til at sige fra overfor de ting livet byder mig, som jeg ikke ønsker skal være en del af min hverdag.
Jeg er blevet mere effektiv med det jeg laver
Jeg slipper konflikter og dårlige følelser langt hurtigere
Jeg er blevet en endnu større livsnyder
Lars Rasmussen Mindness: <http://www.mindness.dk>

 

 

 

4. Tonny Andersen: Sanders Adventure mail

Stor personlig udvikling og udbytte jeg ikke troede muligt
I min verden mener jeg at alle vi mennesker søger efter noget der er bedre end det vi har i dag. Vi tænker bl.a. ”hvorfor er græsset grønnere på den anden side for nogle mennesker end for andre?”. Gemmer vi nogle skjulte evner godt af vejen fordi vi bliver forhindret af noget der stopper os? Hvorfor lader vi os stoppe? Det var tanker jeg i nogen tid havde gransket for mig selv, fordi jeg mente der måtte være noget i os der på en eller anden måde kunne ”sprænge alle rammer”. Det spændende for mig var bare at finde ud af; hvordan?

Når det kom til hvad JEG ønskede af tilværelsen så fandt jeg det utroligt vigtigt at vække det indre i mig selv, om hvad jeg egentlig mente jeg kunne være i stand til. Jeg valgte at gå i personlig coaching hos Finn og dér kom min personlighed og mine evner op til overfladen. De mentale værktøjer jeg fik brændte jeg derefter at arbejde videre med og udvikle med de tanker og idéer jeg havde om hvad jeg ville. Jeg fulgte op med efterfølgende møder og arbejdede videre derfra, og det var spændende at arbejde videre til næste step, fordi jeg i den grad følte at jeg voksede inden i mig selv.

Mine coachingmøder med Finn har været af stor betydning, fordi de har bevidstgjort mig i mine bestræbelser for hvad jeg opnå i livet.

De resultater jeg har opnået har været fænomenale. Der hvor jeg står nu er det mest spændende sted jeg nogensinde har været i mit liv. Jeg er ved at starte en spændende forretningsidé op. Hvad jeg har lært er at for at få succes skal man virkelig brænde lidenskabeligt for det man vil, for ellers bliver resultatet kun halvgjort. Dér er jeg i høj grad, og jeg bliver ved til resultatet lykkes.

Dette kan jeg takke Finn for, hvilket jeg også har sagt til ham. Han mener til gengæld at det er mig selv der har evnet at skabe de rammer jeg har for at jeg er kommet dertil hvor jeg er lige nu. Det er også rigtigt, men det havde aldrig lykkedes uden hans ord.

Jeg er nået langt med hvad jeg vil skabe, så jeg kan varmt anbefale en personlig coaching hos Finn – DU vil bagefter ikke kunne kende dig selv og ikke mindst dine resultater på sigt, når du har samarbejdet med Finn og dig selv. Det bliver en guldmine for dig og din fremtid!

Tonny Andersen: Sanders Adventure mail

Tlf. 2966 1211  Mail: sandersadventuremail@gmail.com

 

 

5. Søren Saxossen.
Sådan oplevede jeg vort samarbejde gennem perioden.
Det der er FANTASTISK er din tilstedeværelse. Den følelse af at du er der hele tiden er utrolig betrykkende. Den har den fordel at man tænker sig nøje om før man kontakter dig. Det er træning i at se ind af fra dag 1. Det at du så åbenlyst står ved det du gør skaber tryghed især når man skal lære at tro på at det ”nye” er kommet for at blive. Det at du fandt hvor min angst har sit ”arnepunkt” er uden sidestykke.  Det forklarer så mange ting det er smidt mig ned til tælling så mange gange

Det at det er holistisk er udfordrende fordi ikke alle kan forholde sig til universet. Men det er lige præcis det ”rum” vi skal bruge for at være skabe plads inde i os selv for at gøre os til en del af det.

 

Hvordan oplever du de mentale værktøjer, du fik at arbejde med?

1 Imponerede. Når man først har HELT fat i at de ER din egen mentale proces det handler om – at det rent faktisk er inde i dig og ikke uden for det det handler om.

2 De er lidt lige som at flytte ind i sig eget hjem igen – Ud med alle møblerne og ind med dem igen inkl. Dem der IKKE var der før. De er meget effektive og der er en stor stor fordel at der ikke er noget hokus pokus. Værktøjerne er formuleret på hverdagsdansk og derfor er de for mig meget personlige, det giver her og nu ejerskab uden fremmedgørelse. Det gør det meget nemmere at tage dem ind. Det er så enkelt man næsten tror det er lyv. Gentagelserne er den største POSITIVE overraskelse. Fordi på de dage hvor du ”ikke har andet” er det den der ridder stormen af. Selve materialet i form at det trykte  + cderne  giver en følelse at høj egen indflydelse for man kan ”blande” som det passer en bedst. 

Hvilke resultater har du opnået – og hvad har de betydet for dig?

Jeg er kommet af med min vrede. Jeg har indset at den følelse ikke gør andet end nedbryder mig selv.
Jeg er klart roligere. Har fået overblik og viden om at det ikke er mig der er noget i vejen med.
Jeg er uden angst, jo jeg er bekymret og efter tænksom, men jeg er IKKE angst mere.
Jeg er i stand til at se mig selv i øjnene og VIDE at det ER op til mig. Det er stort at kunne være stolt af at være i stue med sig selv.
Egen indflydelses fornemmelse er for mig helt ny. Det er et helt NYT værktøj som former mit liv. Så jeg for første gang i mit liv ved at det ikke er ”de andre” det er mig der skal gøre forskellen.

Det var helt utroligt ikke at gå fuldstændigt i spåner over at få et afslag på et job jeg var så  tæt på og så gerne ville have. Det afslag gav mig mod til at gøre noget jeg ALDRIG ville have gjort før. Søge et job der ikke er der. At give noget uden at ane om jeg får noget igen.

Jeg kan se horisonten – forstået sådan at der er indre ro – det giver evne til at se frem og reelt se muligheder, steder hvor jeg overhovedet ikke kunne se en skid for 2 måneder siden.

Jeg har lært at kunne være i kroppen på mig selv no matter what.
Jeg stoler meget mere på mig selv.
Jeg er holdt helt op med at have ondt af mig selv.

Søren Saxossen. Projektleder

 

 

 

6. Alex Jensen salgscoach.
Jeg valgte sidste år (2008) at tage Finns COACHINGNOW parløb.
Det parløb er en af de bedste investeringer jeg har foretaget i mit liv. Det meget tætte parløb med Finn, - som et sådan parløb er har betydet
og gjort at jeg i dag langt oftere får og ikke mindst oplever succes med det jeg foretager mig end tidligere.


Coachingnow.
Jeg har de sidste par år gjort brug af Finn som min sparringspartner/coach on and off, efter behov.
Jeg bruger Finns coachingnow når jeg lige skal rettes op! Det kan være jeg savner motivation eller inspiration eller bare skal have sparring på en udfordring.
Materiale
Det udleverede materiale jeg har fået af Finn J, har sin faste plads på mit skrivebord, da jeg ofte og tit kikker på det!
Jeg bruger flere af Finns værktøjer i min dagligdag.
Finns HPP og hold tanken mod målet er bare to af de værktøjer, jeg ofte anvender, da de kan bruges her og nu med en her og nu virkning!
Det gode ved værktøjerne er at de er enkle, anvendelige og super praktiske.Jeg kan på det varmeste anbefale både DOITNOW kurset og Finns parløb.

DOITNOW, parløbet og Finn Jørgensen har for mig ændret min opfattelse af hvordan jeg ser på livet, på mig selv og hvad der for mig er muligt! Alt sammen i en positiv retning J

Skulle nogen have lyst/behov for at kontakte mig for at høre yderligere om min oplevelse og erfaringer med Finn /DOITNOW/Parløbet
så er I velkommen til at kontakte mig:


Alex@fullpotential

27 11 33 55

Alex Jensen
Salgscoach V/ Bonnier 

 

 

7 Lars Rasmussen. VID & SANS.

Da jeg søgte sparring til både personlig og forretningsmæssig udvikling, blev jeg gjort opmærksom på doitnow.dk. Jeg havde aldrig hørt om Finn Jørgensen, men han lød frisk og imødekommende i telefonen, da jeg bestilte første møde i hans hjem i Birkerød.

Der er en helt speciel atmosfære af afslappende ro og eksplosiv energi hos Finn Jørgensen, og han fandt hurtigt ind under huden af mine udfordringer.

Med en blanding af stille lytten og kontant provokation, guidede han mig ind til de kerneudfordringer, jeg ønskede at gøre noget ved, for at genfinde min originalitet, min glæde ved livet og min mission her i livet.

Jeg valgte at tage et parløb på en måned, hvor Finn Jørgensen stiller sig til rådighed 24 timer i døgnet. Det indebar tre møder undervejs, hvor jeg fik striber af konkrete redskaber, feedback på min beskrivelse af mine udfordringer og flere skemaer, jeg har udfyldt dagligt siden.

Meditationen er nok det stærkeste redskab, jeg har lært hos Finn Jørgensen. Et specialdesignet forløb på godt 20 minutter hjalp mig i gang. Fik mig til helt at slappe af, flyttede fokus fra min gamle måde at tænke på ved at indkode et nyt og sundere tankesæt. Under meditationen gentager du dine mål og bekræftelser for dig selv, og efter mange gentagelser kan du til sidst FØLE, at du når dine mål.

Hver dag har jeg givet mig selv karakter for meditationen og følelsen af mål og bekræftelser, og den konstante kontrol er med til at styrke udviklingen, og det er dejligt at se en vækstkurve over sin egen indsats for at vende dårlige vaner til gode.

Hele grundfilosofien i at se sig selv som en computer, jeg selv kan omprogrammere til et positivt livssyn, som også giver positivt udbytte af ens handlinger, var en øjenåbner for mig. Det gjorde mig helt bevidst om min viljes styrke til at skabe et positivt liv sekund for sekund.

Mærkaterne med "Hold tanken mod målet...ikke mod besværlighederne" har også hjulpet i rigtig mange situationer.

Et lille papskilt med en tekst om HPP - hurtig psykisk programmering - står fast på mit hjemmekontor. Det er et effektivt hjælpemiddel til at vende dårligt humør, irritation eller frustration til positiv og konstruktiv handling. Og det giver altså hurtigt det gode humør tilbage.

Hver dag siden vi startede parløbet, har jeg skrevet en lille dagbog og især noteret mig 3 positive oplevelser fra dagen, som viser i retning af mine mål. Det bliver alligevel til 21 positive oplevelser om ugen! OG omkring 90 om måneden!

Både personlig og professionelt har min stærke desire for at nå mine mål, min tro på, at det lykkes, min vilje til den nødvendige handling her og nu samt en vedvarende indsats både når det går godt og når det går knap så let gjort, at jeg har fået en ukuelig optimisme, en stor selvtillid og et stort selvværd, som er med til at bære min virksomhed igennem finanskrisen.

Lars Rasmussen. Journalist og kommunikatør
Fa: Vid & Sans. Frederiksgade 17, 1.5700 Svendborg  Tlf. 29 44 74 13  www.vidogsans.dk

 

 

 

8. Peder Pedersen
På vores personlige del hvor du har coachet mig gennem en længere periode på vej mod et af mine store mål bl.a. i forbindelse med min forretning.

Jeg har i den grad lært noget om indsigt – i mig selv – men også i livet som helhed. Du er så fantastisk til at få en til at tænke i nye baner og bryde de gamle programmer som ofte fastlåser en, ofte på en ikke så konstruktiv måde.

Jeg har lært at sætte få mig selv med på livets vej og blive en observatør af mig selv – og det har givet mig styrke. Jeg har gjort og gør det stadigvæk med stor glæde – og ikke mindst, en positiv livs -opfattelse som er unik, hvis man vil leve et positivt liv.

Peder Pedersen  ACN, RVP.

 

 

9. Sven-Peter von Arenstorff

Min situation var, at jeg havde arbejdet hårdt efter et mål, som var nået, de nye kompetencer blev ikke omsat til den forventet succes, den efterfølgende belastning bevirkede på mig, som en form for metaltræthed, hvor motivationen var afløst af afmagt.

Jeg blev af en ven anbefalet, at opsøge Finn Jørgensen. Deltog i et infomøde, stadig lidt skepsis over for metoden. Alligevel blev resultatet, at jeg købte et Coachingnow forløb, som har ændret mit liv. 

Mit samarbejde med Finn byggede på gensidig troværdighed og tillid. Der blev skabt en stemning, hvor jeg ubekymret udleverede sine inderste tanker. Viden blev brugt til at påvirke mig, til selv at arbejde med mine blokeringer og afmagt. 

Samarbejdet gav ny energi, processen indeholdt analyse, handlingsplan og opfølgning over telefon eller mails. Sideløbende skrev jeg dagbog, som Finn dygtigt kommenterede på.

De værktøjer og metoder jeg lærte, bruger jeg stadig i min hverdag. Både udsagn og metoder jeg  lærte af arbejde med, virker enkle og alligevel meget effektive.  I processen lærte jeg afslapningsøvelser og styring af tanker, værktøjer jeg stadig gør flittigt brug af.

Gennem Coachingnow har jeg fået min livskvalitet igen, tro på egne dømmekraft. Det har gjort mig fri af fortidens svøbe. I dag tre år efter mit Coachingnow forløb, er jeg i forsat personlig udvikling.

Jeg kan med glæde anbefale Coachingnow metoden.

Kærlig hilsen og tak.
Sven-Peter von Arenstorff

 

10. Pia Andersen.

Når jeg har været på kursus hos dig og været i et coach-forløb er jeg blevet mødt af en mand der er fyldt med energi, motiverende, engageret, fyldt med respekt og en kæmpe stor kærlighed for sine medmennesker. Jeg er gået derfra med en følelse af at været fyldt op, på den gode måde, og top motiveret for mine fremtidige gøremål. Det er faktisk slet ikke muligt for mig at beskrive den glæde og taknemmelighed jeg har over at møde et menneske som Finn. Jeg kan kun sige at Finn skal opleves!!

Knus Pia Andersen.

 

 

 

11. Anders Søndergaard

"Finn hjalp mig på et tidspunkt hvor jeg skulle vælge mellem at fortsætte med min egen virksomhed eller gå tilbage til at være lønmodtager. Han har en gudsbenået evne til at hjælpe dig med at få succes med dig selv og din virksomhed. Dette kombineret med at han også giver dig konkrete succesredskaber gør at du ikke kan undgå at skabe succes når du kommer i hænderne på Finn.  Så hvis du er selvstændig og du gerne have større succes med dig selv og din virksomhed, samt få flere kunder og tjene flere penge. Så skal du tage fat i Finn med det samme."

Anders Søndergaard.
Succesmentor for ekstraordinære selvstændige,
anderssondergaard.dk

 

 

 

                                ********************* 

  

 

Du drømmer om at opnå noget i livet?

STOP drømmeriet. VÆLG at tage FAT på livet. Det er, når du tager FAT på livet, at du fatter det - og dermed opnår det, du vil skabe.

 

Har du mødt eller møder du modgang?

Der er altid to muligheder, når du kommer ud for så kaldt "modgang". Enten tager du ved lære og ændrer dit liv, - eller også bliver du et "offer " for situationen. Med et "offer" mener jeg, at du ikke indser, at "årsag og virkning aldrig er adskilte" - og derfor peger ud på de andre som årsagen til, at du ikke når det, du vil nå. Du fastholder dig selv i "besværlighedstanker". Skift fra besværlighedstanker til SUPERTANKER. Kom ud af din personlige indvikling gennem personlig udvikling ved at indse at:

 

 

Modgang = muligheder

Der er i hundredvis af eksempler på så mange forskellige mennesker der alle har set IDEEN gennem COACHINGNOW - brugt de psykiske supertanke værktøjer og dermed har ændret deres liv - skabt deres mål - hurtigt! 

 

Hvad er det, DU vil skabe i dit liv?

Fred, ro, kærlighed, sikkerhed, glæde, personlig udvikling, job succes, økonomisk succes etc.? "Udvikling foregår indadtil og ikke udadtil. Når du indser det, er det ligetil."

Du finder det hele EET sted: inden i dig selv!

 

Lær at skabe dine mål bevidst som i hundredvis har gjort det gennem COACHINGNOW.

Når du har lært det, kan du gøre det!

Forståelsen muliggør opnåelsen.
Handlingen skaber forvandlingen...

                                                  

 

 

 

V�re bevidst NU: Du er �rsagen til virkningerne i dit liv

Dine ubegrænsede muligheder ligger i SUPERSINDET.PRIVAT PERSONLIG
POSITIV UDVIKLING

COACHINGNOW
Du udvikler
DIT NYE LIV