Fakta om Finn 

Før vi begiver os ind på de forskellige sider, er her nogle få "fakta om Finn". Så ved du lidt om, hvem du følges med...

Privat

Jeg er gift med Inger, vi har kendt hinanden, siden vi var 16 år - og det er et par timer siden! Vi bor i Birkerød i frie og naturskønne omgivelser, i et hus vi selv lod bygge for over 35 år siden. Vi har 3 dejlige børn og 6 børnebørn. Til familien hører også vores røde irske setter Jeannie. At spille klaver - komponere musik og at beskæftige mig med positive tanker er, og har været, en stor del af mit liv.


Job

Vi har haft en del detail-butikker i over 40 år - og via FJ Marketing haft spændende markedsføringsopgaver. Jeg har haft mange forskellige bestyrelsesposter gennem årene. Jeg har i mit liv valgt at være de steder, hvor det mest spændende, der findes, er: Mennesket. Dig! Steder, hvor lærdom og udvikling kan hentes.

Grundlaget

Jeg har levet et begivenhedsrigt liv i "livets skole": Store succes'er og mindre store og slet ikke "succes" - både personligt og økonomisk. Det er grundlaget for min coaching og kursusvirksomhed SUPERTANKER. Det er der, de mentale og åndelige værktøjer "SUPERTANKER" er blevet skabt. De er enkle, lette at forstå og effektive at bruge. De vil bringe dig dine bevidst valgte mål Det er DET, coaching og kurserne handler om: dine NYE ubegrænsede muligheder til at SKABE dine mål gennem dine egne SUPERTANKER.

Finn...

Afholdt "Kurser i Personlig Positivitet" i 19 år med over 100.000 kursusdeltagere.

Coachingnow med klienter i hundredvis.

Over 40 år som selvstændig erhvervsdrivende. 9 butikker i Storkøbenhavn.

Idé-skaber for et væld af projekter.

FJ Marketing. IDÉ. Markedsføring. Projekt-gennemførelse.

Professionel rådgivning - coaching - forretningsmæssigt & privat personligt.

Personanalyse. Kommunikation. Samarbejde.

Målsætning, bevidsthedskontrol, psykoprogrammering.

Visualisering, bekræftelser, hukommelsestræning.

Bevidsthedslære. Dualistisk/ helhedstankeskabelse.

Salgspsykologi - kundebetjening - service.

Når vi mødes...

Vi mødes i fuldstændig "lighed" - jeg kunne også sige i en "kær- lighed". Det er selve energiens grundlag i SUPERTANKER: Kurser og coaching

Ingen "bedreviden", men en viden der bringer det bedre med sig.
.. og er der mere du vil vide om mig, er du velkommen til at kontakte mig.

 

 

 

Du kan opnå
mere end du har,
ved at blive bedre
end du er. 


PRIVAT PERSONLIG
POSITIV UDVIKLING


COACHINGNOW
Du udvikler din
SELVINDSIGT